Egetæpper​

Egetæpper forhandles hos AulinDeco

Et tæppe fra Ege er ikke bare noget der lægges på gulvet. Ikke bare en gulvløsning, som dæmper dine fodtrin. Ikke bare en del af rummet, som forbedrer akustikken eller gør dagligdagen mere behagelig. Et tæppe fra Ege ændrer alt og gør det muligt at udforske nye dimensioner af et rum.

AulinDeco er stolt forhandler af tæpper fra Ege, som er et af Europas største producenter af tæpper.

Høj kvalitet og miljø i højsædet

Egetæpper har produceret, designet og udviklet tæpper siden 1938. I processen har firmaet fokus på høj kvalitet til gode priser. Derudover er et godt miljø i højsædet hos virksomheden, der har en målsætning om at bidrage til en mere bæredygtig verden.​

Egetæpper er især anerkendt for at lave smukke og komfortable tæpper, som desuden er slidstærke. Tæpperne fås i mange forskellige typer, strukturer, mønstre og farver, så  der er noget for enhver smag og ethvert behov. Vi vejleder dig gerne, så du kan finde det rette tæppe efter dine ønsker .

 

Find dine Egetæpper hos os

Her på siden ser du et udsnit af slidstærke Egetæpper. 

Har det skabt din interesse for at købe  et Egetæppe , har vi alt det nye prøvemateriale på tæpperne i forretningen på Hjortekærsvej 155 i Lyngby og vi står klar til fagligt at vejlede dig i valget af dit nye Egetæppe.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om tæpperne, eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af Egetæpper.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 36 72 36 00 (København) eller 45 800 300 (Nordsjælland). Du kan sende en e-mail til: aulin@hotmail.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk