Faber - gardiner​ i mere end 100 år

​Faber-gardiner har eksisteret siden år 1900

Er du på udkig efter nye gardiner? Så er Faber-gardiner et godt valg, uanset hvilken type du leder efter. Hos Aulin Deco har vi et bredt udvalg af gardiner fra det anerkendte mærke Faber. Vi har forretning  nær København, men vi hjælper gerne med nye gardiner hos kunder i Nordsjælland eller i andre dele af Sjælland.

Gardinproducenten Faber har eksisteret siden år 1900. Sidenhen er der naturligvis sket meget med virksomheden, men grundlaget er det samme: at skabe moderne løsninger til kvalitets- og stilbevidste forbrugere. Du kan derfor med god grund tjekke vores sortiment ud, hvis du er på udkig efter nye gardiner til enten dit hjem eller din arbejdsplads.

Holdbare Faber-gardiner i høj kvalitet

Køber du en gardinløsning fra Faber-gardiner, kan du være sikker på, at de har gennemgået en særlig og nænsom behandling. Fra produktet bliver valgt af kunden, til det færdige resultat hænger hjemme hos jer i stuen, er det nemlig kun kyndige og professionelle hænder, der har været inde over processen.​

I dag bliver gardinerne fortsat lavet manuelt, hvilket sikrer høj kvalitet og en lang holdbarhed. Faber-gardiner laves i mange forskellige design og i forskellige farver og mønstre, så du kan vælge den type, der passer bedst ind i dit hjem. 

Find dine nye gardiner her hos os

Vælger du at få et Faber-gardin, er du  sikret høj kvalitet og lang holdbarhed . Lyder dette som noget for dig, kan du komme ud i forretningen på Hjortekærsvej 155 i Lyngby og få inspiration og faglig vejledning til dit nye køb af Faber gardiner.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om gardinerne , eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af Fabers fantastiske gardinløsninger.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 36 72 36 00 (København) eller 45 800 300(Nordsjælland). Du kan sende en e-mail til: aulin@hotmail.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk