Aulin Deco  anbefaler også syntetiske tæpper​

Syntetiske tæpper

​Syntetiske tæpper anbefales til opholds rum med stort slid​ samt entre og trapper.

Mange af de væg til væg tæpper der sælges i dag er fremstillet af syntetiske fibre, som polyamid, polyester, polypropylene, der alle er ekstremt slidstærke og samtidig har en blødhed der gør dem perfekte til familier med små børn og hu​sdyr.

En af fordelene ved at få et syntetisk tæppe, det er forholdsmæssigt let at holde ( Pletter ) de fleste kvaliteter er anti-smudsbehandlet og har en stor slidstyrke.​

​Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af syntetiske tæpper, kan du med fordel kigge ind forbi vores forretning på Hjortekærsvej 155 i Lyngby. Her finder du fagligt dygtigt personale, der står klar til at vejlede dig i dit køb af et syntetisk væg til væg tæppe.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om tæpperne, eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af syntetiske tæpper.

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk