Væg til væg tæpper​

Her finder du væg-til-væg tæppe af høj kvalitet

Har du et stort gulvareal, du ønsker at dække med et tæppe? Så er et væg-til-væg-tæppe sandsynligvis den ideelle løsning til dig. Her hos Aulin Deco finder du et stort udvalg af væg-til-væg-tæpper af høj kvalitet. Vi holder til i Lyngby, men står til rådighed for kunder i Nordsjælland og over det resterende af Sjælland.

Generelt har tæpper den egenskab, at de gør rummet hyggeligere, fordi det er varmt og blødt samt smukt at se på, uanset hvilket tæppe du vælger. Med et væg-til-væg-tæppe fremstår overfladen som ét stort mønster, hvor du ikke kan se nogle fysiske samlinger eller andre former for brud. Dette er med til at give rummet et særligt udtryk.

Køb væg-til-væg tæppe lige til dine behov

Vores brede udvalg af væg-til-væg-tæpper sikrer os, at der er noget for enhver smag, og som passer til forskellige behov. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at tjekke vores sortiment af tæpper ud. Vi holder os opdateret på de nye kollektioner, så du kan følge tidens trends. Nedenfor ses et lille udvalg af vores store sortiment.​

Vi tilbyder tæppeopmåling og fjerner dine gamle tæpper

Kendetegnende for tæpperne i vores udvalg er, at de alle er af høj kvalitet. Dette gælder, hvad enten de kommer fra danske eller udenlandske producenter. Vi rådgiver gerne omkring dit valg af væg-til-væg tæppe. Vi tilbyder desuden opmåling af dine rum  og vi fjerner gerne dine gamle tæpper mod et mindre tillæg.

Kontakt os for flere informationer om tæpper

Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af tæpper, så kan du med fordel kigge ind forbi vores forretning på Hjortekærsvej 155  i Lyngby. Her finder du dygtigt personale, der står klar til at vejlede dig i dit køb af væg til væg tæppet.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om tæpperne, eller  book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af væg - væg tæpper.

Vi kan kontaktes på telefon: 36 72 36 00 (København) eller 45 800 300 (Nordsjælland), eller på e-mail: aulin@hotmail.dk.​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk