Rullegardiner​

Rullegardiner er en diskret og i høj grad praktisk løsning. De fås med utallige mønstre, i gennemsigtige materialer eller som mørklægning.

Rullegardinerne fylder ikke meget i vinduet og vælger du de ensfarvede rullegardiner vil de ikke være de store aktører i indretningen. Det gør dem til et godt valg der hvor du helst gerne vil have vinduet til at fremstå bart når gardinet er rullet op, men har muligheden for at skærme af for solen eller nysgerrige blikke når det er rullet ned.

Rullegardiner fås også i mere avancerede versioner, Mørklægningsgardiner kan eksempel gøre underværker når de monteres i soveværelset eller børneværelset, hvor solen i sommerhalvåret kan være generende. Ønskes der fuldstændig mørke kan der monteres skinner i siderne så der ikke trænger noget lys ind.

Rullegardinet kan blive skræddersyet lige efter dine mål.

Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af rullegardiner, kan du med fordel kigge ind forbi vores forretning på Hjortekærsvej 155 i Lyngby.

Her finder du faglig dygtigt personale, der står klar til at vejlede dig i dit køb af dine nye rullegardiner.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info om rullegardinerne, eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af rullegardinløsninger til dine vinduer.​​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk