Sisal​

Sisal-tæpper skræddersyet efter dine mål​

Hos Aulin Deco tilbyder vi et bredt udvalg af sisal-tæpper. Tæpperne har en høj anvendelighed, hvor de blandt andet er velegnet som løber, væg til væg tæpper og trapper  til boligen eller på kontoret. 

​Sisal-tæpper laves af fibre fra planten Agave Sisalana, der har oprindelse i Mexico. Planten er hårdfør og vokser godt på tørre områder i et varmt klima. Efter høst bliver bladene klippet og knust, så frugtkødet kan skilles fra fibrene.

​I vores forretning på Hjortekærsvej 155 i Lyngby, sælger vi et bredt udvalg af sisal-tæpper, som vi gerne skræddersyr efter specialmål og design, du kan få sisaltæppet  overlooked eller kantet med bånd, der giver dig dit helt eget unikke sisal tæppe.

Der findes mange forskellige kvaliteter af sisal-tæpper. Nedenfor kan du se en lille del af de kvaliteter, vi har i vores kollektion. Som Danmarks største leverandør af sisal-tæpper fra både danske og udenlandske producenter, er vi sikre på, at du kan finde et sisaltæppe efter din smag og behov.

Vi sørger altid for at holde os opdateret inden for de nyeste farver og design.

Kontakt os for flere informationer om sisal- tæpper

Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af sisal- tæpper, så kan du med fordel kigge ind forbi vores forretning på Hjortekærsvej 155 i Lyngby. Her finder du dygtigt personale, der står klar til at vejlede i dit køb af sisaltæppe.

Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om  sisal-tæpperne, eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af  sisal- tæpper.

Vi kan kontaktes på telefon: 36 72 36 00 (København) eller 45 800 300 (Nordsjælland), eller på e-mail: aulin@hotmail.dk.​​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk