Gardiner & solafskærmning til erhverv​

Solafskærmning​ til kontormiljøet

Indeklima er naturligvis mere og andet end gulvbelægning. Når solen på en hed juli-eftermiddag banker fra en skyfri himmel og direkte ind ad vinduerne på kontoret, kan det ganske enkelt være svært at holde koncentrationen i arbejdsopgaven.

​​Gardinlængder

Længdegardiner har flere funktioner i det store kontormiljø. De samler lokalet og er med til at forme det visuelle udtryk. I sommerhalvåret, kan længdegardiner afhjælpe problemet med varme lokaler, samt generende solstråler der giver genskin i computerne på kontoret.

Plissé-gardiner

Plissé gardiner har den fordel at de ikke fylder så meget visuelt i vinduerne når de ikke er i brug, de har den samme gode funktion som længde gardinet og vil være ideelt til de mindre vinduer på kontoret.

​Lamelgardiner

Er der større flader med vindues facade, er lamelgardinerne oplagte, hvis der ønskes en gardintype som giver en vis lethed. Lamelgardinet kan justeres i tæthed, så de kan lukke lys ind selvom de er rullet for. Denne type gardin egner sig desuden godt som rumdeler og kan trækkes til siden, så de næsten bliver usynlige og overlader scenen til det skønne vindue.

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk