Aulin Deco anbefaler trappe-løber​ til enhver trappe.

Løber

Aulin Deco har lavet løbere til trapper i mange forskellige kvaliteter og udformninger.

En trappe-løber er en løber der monteres så dimensionen i forhold til omgivelser og trappe​ stemmer overens. Løberen bliver typisk overlocked eller kantet med matchende farve.

img_1156

Fulddækket

Fulddækket trappe er en tæppemontering på trin og stød, der ofte bliver brugt hvis der er repos mellem trinene og resultatet skal give et færdigt udtryk.

img_1474

img_0713

Stænger

En trappe-løber kan afsluttes med stænger i aluminium eller messing ved hvert trin.

img_1464

Kom og besøg os

Har vores udvalg af tæppe-løbere her på siden vagt din interesse for nye tæpper til trappen, kan du med fordel kigge ind forbi vores forretning på Hjortekærsvej 155 i Lyngby. Her finder du fagligt dygtigt personale, der står klar til at vejlede dig i dit køb af trappe-løber.

​Har du ikke mulighed for at besøge forretningen, er du velkommen til at ringe til en af vore konsulenter for nærmere info. om tæpperne, eller book et besøg hjemme hos dig selv og vi kommer og fremviser vores kollektion af tæpper til trappe-løbere.​​

Fandt du ikke det du søgte?​

Aulin Deco  arbejder med innovativ faglig  høj service og kvalitet med vores produkter. Vi sørger for gulve, tæpper og gardiner lever op til kundernes ønsker og behov.


​Åbningstider i forretningen
​Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag: 10.00 - 17.30
​Fredag - lørdag: 10.00 - 14.00

Ring til os
​Vi svarer på telefon og e-mail alle dage fra 8.00 - 20.00.

​København: 36 72 36 00
​Nordsjælland: 45 800 300

Aulin Deco ApS |  | CVR: 31786568

E-mail: aulin@hotmail.dk